Найбільший фінансовий портал України «Мінфін», який спеціалізується на аналітичній роботі в галузі економіки та фінансів, оприлюднив рейтинг столичних забудовників - підсумкові результати роботи учасників ринку житлової нерухомості. На основі даних з відкритих джерел експерти порталу щорічно збирають інформацію про всіх учасників будівельного процесу – забудовників, інвесторів, девелоперів. Для цього використовуються такі ресурси інформації як пошукові системи, спеціалізовані портали про нерухомість, офіційні сайти державних установ та самих забудовників. В цілому в рейтинг за 2017 рік було включено 29 компаній.

Корпорація «ДБК-ЖИТЛОБУД» щороку займає гідне місце в числі лідерів галузі в цьому списку, демонструючи стабільну роботу та впевнений розвиток. Згідно представлених даних, у рейтингу забудовників за 2017 рік Корпорація «ДБК-ЖИТЛОБУД» займає почесне друге місце, що підтверджує її високу ділову репутацію та свідчить про високий професійний рівень. За минулий рік Корпорація ввела в експлуатацію два 6-секційних багатоповерхових житлових будинки із загальною площею 159 тис. кв. метрів житла.

Окрім того, в 2017 році за кошти Корпорації було збудовано, введено в експлуатацію та передано місту новий та обладнаний за найкращими стандартами дитячий садок на 280 місць.